Barátja egykori lakásának erkélyén találtak rá egy nyolc hónapja eltűnt kamaszlány holttestére

Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá a nyolc hónappal ezelőtt eltűnt 19 éves Audreona Barnesre, egy halom ruha alatt annak a lakásnak az erkélyén, ahol korábban a lány barátja lakott. A rendőrök a húsz évvel idősebb férfit gyilkosság és holttestgyalázás gyanújával vették őrizetbe. A nyomozás folytatódik.
Vágólapra másolva!

A lány július 30-án tűnt el, miután egy furcsa üzenetet küldött a családjának, melyet szerintük nem a lány írhatott, hanem valaki más.

A lány pokrócba csavart holttestére egy takarító talált a Clevelandben található lakás erkélyén, miközben elmozdított egy ruhákból álló halmot.

Az alkalmazott a sokkoló felfedezés után azonnal riasztotta a rendőröket.

Forrás: TheSun

Mint kiderült,

a lakást utoljára Barnes barátja, Bennie Washington bérelte, akit március 11-én kilakoltattak. A 39 éves férfit gyilkosság és holttestgyalázás gyanújával őrizetbe vették.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy

Barnest fejbe lőtték, mielőtt meghalt. A holttest közelében ugyanis golyóhüvelyeket találtak, a lakás egyik falán pedig egy lőtt lyukat.

Egyelőre semmit nem tudnak arról, mennyi ideje lehetett a holttest az erkélyen, de a rendőrök feltételezése szerint szándékosan hagyták ott, ezzel elősegítve a gyorsabb bomlást.

Néhány tanú azt mondta a rendőröknek, hogy Washington már hetekkel a szombati letartóztatása előtt szokatlanul viselkedett.

Amikor pedig a férfi pénteken meglátta a közeledő rendőröket, kiugrott az ablakán, és egy ismerőse lakására menekült.

A helyi hírek szerint a lány katonai toborzókkal találkozott egy benzinkútnál június 30-án, eltűnése előtt. Azok kocsival fölvették a lányt, majd a barátja lakására vitték, ám nem volt világos, hogy hogyan jutott be végül a lakásba. Anyja, Akua Avegnon is megerősítette, hogy

a lányt akkor látták utoljára, amikor barátja lakása előtt kirakták.

Ez volt az utolsó alkalom, hogy bárki hallott volna Barnesről.

Gregory Curry rendőr a helyi híreknek elmondta, hogy megpróbáltak interjút készíteni Barnes barátjával, de nem jártak sikerrel - írja a TheSun.