Elképesztő módon repült egy ház falába egy audis Németországban vasárnap délután - írja a Bild. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrség tájékoztatása szerint az Audi a városközpont felé tartott Wolkersdorf kerületében, a bajor Schwabach térségében, amikor nagy sebességgel letért az útról, majd egyenesen egy ház homlokzatának ütközött. Az autó eleje beszorult az első emeleti ablakba. Ralf Wiesner, a ház tulajdonosa elmondta, az autó becsapódása kitörte a ház falát, a törmelékek átrepültek a lakáson.

Az épületben két lakó volt otthon, szerencséjükre egyikük sem sérült meg, de mindketten sokkot kaptak.

A jármű totálkáros lett, az anyagi kár egyelőre nem számszerűsíthető, mint ahogyan az sem, hogy  ezzel a sérüléssel az épület lakható maradt-e. 

Egyelőre tisztázatlan, hogy a baleset miért és hogyan történt. A ház tulajdonosa nem érti, hogyan jöhetett ilyen gyorsan a kocsi, amikor a ház a 30-as övezetben van.

A rendőrség még vizsgálja az ügyet, nem tudják, hogy baleset történt-e, vagy esetleg öngyilkosság.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!