Elítélték egy brit rendőrtisztet, aki egy 13 éves lánnyal akart lefeküdni

Vágólapra másolva!
Az angol bíróság elítélte azt a rendőrtisztet, aki szolgálati ideje alatt egy találkozóra utazott, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen egy 13 éves lánnyal. Francois Olwage azzal védekezett, hogy nem gondolta, hogy valójában egy fiatalkorúval találkozik. Elmondása szerint azt hitte, hogy partnere egy felnőtt szexuális fantáziát, egyfajta bizarr szerepjátékot akar így kiélni vele.
Vágólapra másolva!

Francois Olwage, az angol rendőrség speciális műveleti egységének nyomozója azt hitte, hogy egy 13 éves lánnyal beszélget online, de valójában egy beépített nyomozó volt az - írja a Sky News.

A férfit egy basingstoke-i McDonald'sban tartóztatták le, amikor éppen fagylaltot akart venni, hogy elvigye a "Caitlinnel" való találkozóra egy parkban.

A táskájában két óvszert, síkosítót, merevedési zavar elleni tablettát és egy doboz Ferrero Rocher-t találtak. A férfi azzal védekezett, hogy ezek csak a szokásos uticsomagjának a részei.

Az 52 éves rendőrtiszt két hétig tartó online ismerkedés után szánta rá magát a találkozóra 2021 októberében, a bíróság előtt azzal védekezett, hog azt hitte partnere egyfajta szerepjátékba akarja őt bevonni és valójában nem is 13 éves.

Ennek ellentmond, hogy

a lánynak küldött üzeneteiben a lány korára hivatkozik, amiért nem lehet köztük a találkozó napján szexuális együttlét, de mint kiderült egy szobát is kibérelt aznap estére.

Olwage korábban már elismerte, hogy visszaélt rendőri presztizsével, hogy abból szexuális előnye származzon, a bíróság most bűnösnek találta és az április 27-ei ítélethírdetésig továbbra is előzetes letartóztatásban marad.