Több jel is azt mutatja, hogy hajlandó a békülésre II. Erzsébet királynő Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lel. Bár a pár lemondott jogairól és Amerikában kezdtek új életet, most meglátogatták a királynőt, sőt hamarosan újabb találkozók is jöhetnek, ahol az uralkodó évek után láthatja dédunokáit.

A Ripost azt írja, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle két éve döntöttek úgy, hogy kiválnak a családból, lemondanak a jogaikról és a kötelességeikről, amik hercegi főként megilletik őket.

Azonban most együtt látogattak vissza az Egyesült Királyságba, hogy előadásokat tartsanak az Invictus Gamesen. Itt Harry az apját, Károly herceget és a nagyanyját, II. Erzsébet királynőt is meglátogatta.

Az oldal azt írja, hogy a talákozó jól sikerülhetette, ugyanis Harry és felesége meghívást kaptak a királynő júniusi, gyémánt jubileumára, ráadásul az erkélyen is ott állhatnak a család többi tagjával, integetve az alattvalóknak.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle az Invictus GamesenForrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

Emellett Meghan és Harry állítólag megígérték a királynőnek, hogy hamarosan egy titkos találkozót is tarthatnak, aminek során az uralkodó találkozhat dédunokáival, Archie-val és Lilibettel. A királynő több mint két éve nem látta Archie-t, Lilibettel pedig még sosem találkozott.