Komoly döntést hozott II. Erzsébet királynő Harry herceg és Meghan ügyében

carpet games Militairen Sussex evenement Prins Hertog Hertogin Harry Den Haag Zuiderpark Veteranen veteraan militair Meghan Markle Invictus invictus games Horizontal SPORT YELLOW COLOUR CAST EVENT PRINCE
2022-04-17 10:51:49 THE HAGUE - The Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan Markle, with the British flag during the athletics event at the fifth edition of the Invictus Games, an international sporting event for servicemen and veterans who have been psychologically or physically injured during their military work. ANP SEM VAN DER WAL netherlands out - belgium out (Photo by Sem van der Wal / ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
Több jel is azt mutatja, hogy hajlandó a békülésre II. Erzsébet királynő Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lel. Bár a pár lemondott jogairól és Amerikában kezdtek új életet, most meglátogatták a királynőt, sőt hamarosan újabb találkozók is jöhetnek, ahol az uralkodó évek után láthatja dédunokáit.
Vágólapra másolva!

A Ripost azt írja, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle két éve döntöttek úgy, hogy kiválnak a családból, lemondanak a jogaikról és a kötelességeikről, amik hercegi főként megilletik őket.

Azonban most együtt látogattak vissza az Egyesült Királyságba, hogy előadásokat tartsanak az Invictus Gamesen.

Itt Harry az apját, Károly herceget és a nagyanyját, II. Erzsébet királynőt is meglátogatta.

Az oldal azt írja, hogy a talákozó jól sikerülhetette, ugyanis Harry és felesége meghívást kaptak a királynő júniusi, gyémánt jubileumára, ráadásul az erkélyen is ott állhatnak a család többi tagjával, integetve az alattvalóknak.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle az Invictus Gamesen Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

Emellett Meghan és Harry állítólag megígérték a királynőnek, hogy hamarosan egy titkos találkozót is tarthatnak, aminek során az uralkodó találkozhat dédunokáival, Archie-val és Lilibettel.

A királynő több mint két éve nem látta Archie-t, Lilibettel pedig még sosem találkozott.