Joe Biden egyre rosszabb szellemi állapotban, megint a levegővel fogott kezet - videó

Ukrán válság 2022, Joe Biden, bejelentés, orosz gáz és olaj importálásának betiltása
US President Joe Biden announces a ban on US imports of Russian oil and gas, March 8, 2022, from the Roosevelt Room of the White House in Washington, DC. - The announcement tightens unprecedented economic sanctions punishing Moscow over its invasion of Ukraine. The ban is partly a response to strong bipartisan pressure from Congress, despite the impact the announcement is likely to have on already soaring domestic gas prices. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Ismét a levegővel akart kezet fogni Joe Biden. Az Egyesült Államok elnöke nem rég beszéde befejeztével megpróbált kezet fogni egy láthatatlan emberrel, ezt most újra megismételte. Mondanivalója végeztével hátrafordult, és köszöntötte a mögötte állókat – ott azonban nem volt senki.
Vágólapra másolva!

Zavartan körbenézett, majd elsétált a pódimról Joe Biden, miután

megint a levegővel fogott kezet.

Az esetről készült videót Deák Dániel is közzétette Facebook-odalán.

„Joe Biden és a levegő. Újabb kísérlet…” – írta a politológus a videóhoz.

Az Egyesült Államok elnöke ugyanis nem először akar kezet fogni nem látható emberekkel. Ahogy arról az Origo is beszámolt,

Joe Biden nem rég egy sajtótájékoztató végén kezelt le a levegővel.

A demencia egyre súlyosabb jeleit mutató elnök folyamatosan kínos helyzetekbe kerül, magától már

nem képes megtartani egy sajtótájékoztatót sem, csak súgókártyák segítségével

- erre a Fox News hívta fel a figyelmet, amely fotókat is közölt a súgókártyákról.

Az amerikai elnök április elején azért került a beszélgetések középpontjába, mert egy fehér házi rendezvényen készült felvételen azt lehetett látni, hogy a vendégek tudomást sem vesznek róla.

Joe Biden egyedül, tanácstalanul járkált az emberek között a rendezvényen, miközben a figyelem Barack Obama korábbi amerikai elnökre összpontosult, írta a V4NA hírügynökség.