Brutális részletek derültek ki a New Yorkban megölt magyar családanya gyilkosáról

Orsolya Gaal
Vágólapra másolva!
Bőröndbe rejtette és a New York-i Queens negyedének egyik utcáján hagyta gyilkosa annak az 51 éves, magyar családanyának a holttestét, akit április végén ölt meg korábbi szeretője 60 késszúrással. Most kiderült, hogyan készült G. Orsolya brutális kivégzésére, és miért ölt David Bonola, a New Yorkban élő illegális bevándorló, akinek viszonya volt az áldozatával. 
Vágólapra másolva!

Több ezer videót mentett el a lejátszási listáira a férfi a Bors cikke szerint.

– idézte a lap a New York Post cikkét.

A videók közül sok New York-i bűncselekményekről szóló híradós riport. Megnézte például Tessa Majors meggyilkolását, akit egy manhattani parkban raboltak ki, miután megvertek és halálra késeltek, de ezen kívül

még 753 másik késelős videót elemzett, mielőtt ölt.

G. Orsolya a kiskutyájával Forrás: facebook..com

A lejátszási listáján pedig van egy, amely kísértetiesen hasonlít a sajátjára, G. Orsolya meggyilkolására.

Ez arról szól, hogyan ölte meg Amie Harwick terapeutát a volt barátja.

Ezeken kívül 262 olyan videót találtak, amely párkapcsolatokról, nőkről vagy éppen arról szól, hogyan teheti magát túl az ember egy szakításon. Ahogy azt már korábban írtuk, a férfinek viszonya volt G. Orsolyával és mesteremberként dolgozott abban az épületben, ahol a nőnek lakása volt.

Arról már maga Bonola beszélt a nyomozóknak, miért ment el az otthonába. Vallomásában az áll, szerette volna meggyőzni arról, hogy folytassák a viszonyt, de a nő erre nem volt hajlandó, ezért döntött úgy, hogy meg kell halnia.

Miután hatvan sebet ejtett áldozatán egy késsel, testét beletette egy nagy bőröndbe, amit kihúzott az utcára.

Ezt az egyik szomszéd házra szerelt biztonsági kamera felvételén is lehet látni, aminek egy képkockája nyilvánosságra került:

A meggyilkolt G. Orsolya bőröndbe rejtett holttestét húzza a gyilkosa New York egyik utcáján Forrás: NYPD

A férfi végül ott hagyta az utcán a bőröndöt, ahol egy arra járó gyalogos megtalálta.

A 44 éves gyilkos egy fontos nyomot hagyott hátra: egy pár véres csizmát a ház garázsa előtti szemetesben.

Ezen DNS-vizsgálatot végeztek a helyszínelők, így jutottak el a nyomozók a férfihez, aki feltehetően illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban - írja a hirado.hu.

Bonolát gyilkossággal és fegyverbirtoklással vádolják, 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat. A vádak súlyossága miatt a bíróság nem szab ki óvadékot.