Démon miatt vált rémálommá egy nő új otthona Kentucky-ban - írja a Daily Star. A nő kiáltásokat hall a gyerekszobából, pedig nincs is gyereke. Szerinte egy szellem keseríti meg a mindennapjait.

A nő, aki nemrég költözött be álmai házába, azt állítja, hogy egy démon lakik új otthonában, ugyanis paranormális jelenségekre lett figyelmes.Először egy gyerek kiáltását hallotta az egyik szobából.A hangot kertésze is hallotta, aki érdeklődött, hogy a nőnek hány gyereke van, de ő elmondta neki, hogynincs is gyereke.

illusztráció / szellemForrás: Shutterstock

Kertésze olyankor is hallotta a kislányt nevetni a házban, amikor a nő nem is volt otthon. A jelenségek később egyre rosszabbak lettek,lépések hallatszódnak, kopogás a falon, illetve több tárgy is leesett a polcról.A nő segítséget kért, állítása szerint mikor férje néhány hónapra elutazott, a helyzet tovább romlott:
éjszaka felébredt indokolatlanul, kopogást hallott az ajtón.

Az összes furcsa zajon és tevékenységen felül arról is beszámolt, hogy a fürdőszobából rettenetes bűz árad. Yvette Fielding, a Most Haunted és a podcast Paranormal Activity műsorvezetője szerint a háznak áldásra lehet szüksége, mert a nőt egy figyelemre vágyó szellem vagy démon üldözi.

Címlapi képünk illusztráció!