Legalább két embert letartóztattak egy középiskolában kitört hatalmas verekedés miatt az amerikai Tucsonban. A tömegverekedésben egy édesapa és közel harminc diák vett részt, ami azért kezdődött, mert az apa kérdőre vonta fia állítólagos zaklatóit.

Az arizonai Tucson középiskolájában történt tömegverekedés miatt ideiglenesen bezárták a létesítményt, állítólag legalább harmincan részt vettek benne, köztük egy édesapa, Willie Smith.

A verekedésről videófelvétel is felkerült az internetre, a biztonságiak láthatóan igyekeznek megfékezni a rendbontást - kevés sikerrel - írja a Dailystar

Az ügyben a 40 év körüli apát letartóztatták, egy 15 éves fiú ellen pedig garázdaság miatt emeltek vádat.

Az ügy előzménye, hogy állítólag az iskola egyik diákja összetűzésbe keveredett diáktársaival, majd az édesapját hívták be, hogy vigye haza a fiát.

Az apa, Willie Smith megérkezése után nem volt hajlandó egy hátsó kijáraton távozni,hogy elkerüljék az esetleges újabb konfrontációt.

Ehelyett az iskola udvara felé - a másik fiával együtt - indult el, ahol szóváltást követően kitört a tömegverekedés, amibe a férfi is bekapcsolódott két fia oldalán.

A verekedésben senki sem sérült meg komolyabban.

Egyelőre nem tisztázott, hogy ki ütött elsőnek.