Pillanatok alatt kifosztottak egy amerikai üzletet, 7 millió forint értékű áruval távoztak - videó

Vágólapra másolva!
Egy csapat férfi pillanatok alatt kifosztott egy amerikai szemüvegboltot Washington külvárosában és körülbelül 20 ezer dollár értékű áruval távoztak. A rablók arcukat elfedve egyszerűen betörte a boltban található vitrineket az alkalmazottak szeme láttára, összeszedték amit tudtak, majd sietve távoztak. 
Vágólapra másolva!

A megdöbbentő eset még április 19-én történt, este hat óra tájban. A rendőrség szerint négy 17 és 23 év közötti férfit keresnek és a sofőrjüket, aki segített nekik megszökni a rablás után - írja a Fox News

Az amerikai hatóság közétette a rablásról készült felvételt is, amin látható ahogy a férfiak maszkot, kesztyűt és kapucnis pulóvert viselve, arcukat elfedve, egyszerűen betörik az üzletben található vitrineket és visznek amit csak tudnak.

Az eset az alkalmazottak szeme láttára, pillanatok alatt történt, körülbelül 20 ezer dollár (kb. 7,2 millió forint) értékű áruval távozhattak a rablók.

A négy elkövetőt és sofőrjüket a hatóságok jelenleg is keresik.

A rendőrség vizsgálja a hasonló módon elkövetet eseteket, mivel az utóbbi időben több boltot is ezzel a módszerrel fosztottak ki.

Az Egyesült Államokban egyre több a hasonló módon elkövetett rablások száma, a fosztogatók általában csúcskategóriás termékeket árusító boltokat vesznek célba, jellemzően több ezer dollár értékű áruval távoznak.