Megtalálták szerdán a két gyerekével víztározóba ugrott román férfi holttestét - írja a maszol.ro. A vízben és a szárazföldön is keresték.

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, Berefalva víztározójába ugrott két kisgyerekével egy férfi vasárnap délután. A négyéves és az öthónapos gyerekeket a katasztrófavédelem embereinek ugyan sikerült kihúzni a vízből, de sajnos nem tudták őket újraéleszteni. A hatóságok eddig nem erősítették meg az apa halálát, mert felmerült a gyanú, hogy kimászott a vízből és elmenekült. Végül a víztározóból került elő a holtteste.
A holttestre nem messze onnan találtak rá, ahonnan korábban két kisgyermekének testét húzták ki.A gyerekek idősebb, hatéves bátyja megmenekült, mert rájött, hogy apja mire készül, és biciklijével a nagyszülőkhöz ment. A férfi felesége riasztotta a hatóságokat, mert egy családi veszekedés után arra gyanakodott, hogy férje készül valamire.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!