A gazdája egy levelet is mellékelt a tűzcsaphoz kikötött kutya mellé a wisconsini Green Bayben, Amerikában - írja a Bors.

Egy tűzcsaphoz kötözve találtak rá Baby Girlre, a kutya mellett egy hátizsákban ott volt minden kedvenc játéka és eledele. Egykori gazdája egy szívszorító üzenetet is mellékelt.

Az üzenetben azt írta a gazda, hogy a kutya neve Baby Girl, és a tulajdonosának súlyos egészségügyi problémái vannak, és már nem tudta ellátni őt - nyilatkozta Angela Speed, a Wisconsin Humane Society szóvivője. A Baby Girl mellett elhelyezett nagy hátizsák tele volt étellel és játékokkal.

Egy arra járó nő, Kylie Rose Engelhart vasárnap észrevette Baby Girlt és lefotózta a tűzcsap mellett várakozó kutyát. Engelhart Baby Girllel várt, hátha valaki visszajön érte, de végül elhozta a WHS Green Bay menhelyére. Az állatmentő szervezet szerint látszik, mennyire szerették a kutyát, például, hogy a környék legforgalmasabb helyére vitték, hogy minél hamarabb észrevegye valaki.

Ennek ellenére a WHS arra kért mindenkit, hogy ha már nem tudnak gondoskodni az állataikról, vigyék őket menhelyre, ne hagyják csak úgy az utcán őket.

Baby Girl egyébként 6 éves, és ahogy átesett az orvosi vizsgálatokon, örökbe fogadható lesz.