II. Erzsébet meglepetésszerűen jelent meg egy átadó ünnepségen

Crossrail vasútvonal
Vágólapra másolva!
A királynő a rajongók legnagyobb meglepetésére teljesen váratlanul jelent meg a tiszteletére elnevezett londoni Crossrail vasútvonal paddingtoni állomásának átadó ünnepségén. A 96 éves uralkodó fiával, Edward herceggel, Wessex grófjával érkezett a pályaudvarra, amellyel hivatalosan is befejezettnek nyilvánította a vonal építését - írja a Telegraph.
Vágólapra másolva!

Öt napon belül ez a királynő harmadik nyilvános megjelenése, miután pénteken és vasárnap este is megörvendeztette a nézőketa Royal Windsor Horse Show-n. A királynőnek nem kellett volna részt vennie a Crossrail átadó ünnepségén, de úgy tudni nagyon szeretett volna ott lenni, és elég jól érezte magát ma reggel, hogy csatlakozzon Edward herceghez. Érkezésükkor Boris Johnson miniszterelnök, Sadiq Khan, London főpolgármestere és Grant Shapps közlekedési államtitkár fogadta őket.

Mindenki meglepődött, amikor Edward herceg oldalán megjelent a brit uralkodó. Forrás: MTI

II. Erzsébet a képek alapján nagyon boldog és majd kicsattan az energiától,

ami nagy mekönnyebbülés a rajongóknak, hiszen a brit uralkodó az utóbbi hónapokban sokat gyengélkedett. Rossz egészségi állapota miatt nem tudott jelen lenni több közjogi eseményem sem, beleértve a parlament múlt heti megnyitóját.

A királynő a hagyományoknak megfelelően szimbolikusan megvette az első jegyet a vonatra, amellyel hivatalosan is megnyitotta az Erzsébet-vonalat. Az átadó végén az uralkodó és fia köszöntötte a projektben résztvevő embereket, mérnököket, vasutasokat és mindazokat akik az új vonalon fognak dolgozni.