Egy szelfi miatt halt szörnyet egy turista egy thaiföldi vízesésnél

Vágólapra másolva!
A 23 éves Nane-Iosana Bodea körülbelül 15 métert zuhant, amikor Thaiföldön egy vízesés közelében éppen szelfit akart készíteni és megcsúszott. A lány a gyorsan érkező segítség ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A 23 éves lány, Nane-Iosana Bodea turistaként érkezett Thaiföldre barátaival, akikkel Koh Samui szigetére mentek kirándulni még május 14-én - írja a The Sun.

A szigeten található egy nagyon népszerű turistacélpont, a gyönyőrű Na Muang vízesés, amit mindenképpen megszerettek volna látogatni.

Bodea miután elérték uticéljukat szeretett volna a vízesés tetejéhez közel pár szelfit készíteni, de miközben fotózta magát megcsúszott a sziklákon, majd körülbelül 15 métert zuhant a mélybe.

Barátai azonnal segítséget hívtak, a gyorsan kiérkező mentősök azonban hiába próbálták már újraéleszteni a lányt, a helyszínen halottnak nyilvánították.

2019 óta ez már a harmadik haláleset ennél a vízesésnél, korábban már két turista is hasonló körülmények között vesztette életét.

A sűrűsödő balesetek óta a thai hatóságok hiába próbálják felhívni a turisták figyelmét a biztonsági előírások betartására.