A franciaországi Tarn megye egyik településének városi képviselőjét 18 hónap – két évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte egy francia bíróság azért, mert a városi köztisztviselő éveken át kutyákkal fajtalankodott.

A férfi ellen saját bátyja tett feljelentést, miután rájött, hogy a szociális érintkezésre, különösen a nőkkel való kapcsolatteremtésre képtelen testvére saját kutyáit használja szexuális aktusokra, szodómiára.

A bírósági tárgyaláson a választott városi képviselő úgy nyilatkozott, hogy a házában élő huszonegy kutya közül „csak" kettővel élt nemi életet, „amikor a kutyák is úgy akarták".

A hátborzongató életvitelt a francia hivatalnok 2016 februárja és 2021 márciusa között folytatta.

Képünk illusztráció!Forrás: Shutterstock

A felfüggesztett börtönbüntetésen kívül a bíróság a férfitól a kutyáit elkobozta és egy állatvédő szervezet gondjaira bízta, amelynek az elítélt háromezer euró költségtérítést köteles megfizetni.

Az elítélt tisztviselőt kötelező gyógykezelésre és szakmai átképzésre is ítélte a bírói testület, valamint elrendelte, hogy a volt képviselő neve felkerüljön az erőszakos szexuális bűnözők nyilvántartásába is.

Címlapi képünk illusztráció!