Egy másik férfivel szexchatelt, miközben megölte az élettársát egy angol nő

Charlotte Dootson, fotó: Facebook
Charlotte Dootson
Vágólapra másolva!
Élete végig börtönben marad azt a nőt, aki megkötözte és megölte élettársát Manchesterben, miközben egy másik férfivel szexchatelt. Bár a bíró előtt bűnösnek vallotta magát, de a megbánás jelei helyett csak egy vigyor látszott az arcán az egész tárgyalás során. 
Vágólapra másolva!

A 25 éves Charlotte Dootson felhívott egy férfit, akivel hét nappal korábban flörtölni kezdett az neten. Miután szexuális töltetű fotókat küldtek egymásnak, erotikus beszélgetésbe kezdtek. Egyszer csak Dootson az élettársáról, az 53 éves Mohammed Mukhtarról is elküldött egy fotót.

- idézte a Metro információit a Tények oldala.

A telefon másik oldalán lévő férfi megijedt, még meg is jegyezte, hogy reméli,

vele ezt nem teszi meg, mire a nő biztosította, hogy őt nem akarja felakasztani.

Charlotte Dootson Forrás: Facebook

Órákkal a fénykép elküldése után a nő azzal hívta fel a saját édesapját, hogy az élettársa nem mozdul, nem vesz levegőt, mert szerinte megölte őt. Az apja kétségbeesett. Próbálta rávenni a lányát, hogy fektesse le a férfit és kezdje el az újraélesztést, amíg a mentőkre vár, de a gyilkos inkább elmenekült a tetthelyről. A fiatal nőt nem sokkal brutális tette után fogták el az utcán a rendőrök. Előbb őrizetbe vették, majd letartóztatták, végül május elején bíró elé állították. Bűnösnek vallotta magát, de látszólag egyáltalán nem sajnálta, amit tett.

- írja a Tények.

A tárgyalóteremben amúgy az is kiderült, hogy a nő sokkal brutálisabb, mint bárki gondolta volna. A férfit ugyanis éveken át bántotta. Még a mája is megsérült, mert vagy gyomorszájon ütötte vagy hasba rúgta az élettársa.

Mohammed Mukhtar gyakorlatilag a kapcsolati erőszak áldozatává vált.

Tegnap született ítélet Charlotte Dootson ügyében a manchesteri koronabíróságon.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték

azzal, hogy legalább huszonkét és fél évet rácsok mögött kell töltenie mielőtt egy bíró feltéletesen szabadlábon engedné.