Élete végig börtönben marad azt a nőt, aki megkötözte és megölte élettársát Manchesterben, miközben egy másik férfivel szexchatelt. Bár a bíró előtt bűnösnek vallotta magát, de a megbánás jelei helyett csak egy vigyor látszott az arcán az egész tárgyalás során. 

A 25 éves Charlotte Dootson felhívott egy férfit, akivel hét nappal korábban flörtölni kezdett az neten. Miután szexuális töltetű fotókat küldtek egymásnak, erotikus beszélgetésbe kezdtek. Egyszer csak Dootson az élettársáról, az 53 éves Mohammed Mukhtarról is elküldött egy fotót.

A férfi a Droitwich Road-i nappalijában ült egy kanapén, kezei és lábai egy hosszabbító zsinórjával voltak összekötve"

- idézte a Metro információit a Tények oldala.

A telefon másik oldalán lévő férfi megijedt, még meg is jegyezte, hogy reméli,

vele ezt nem teszi meg, mire a nő biztosította, hogy őt nem akarja felakasztani. 

Charlotte DootsonForrás: Facebook

Órákkal a fénykép elküldése után a nő azzal hívta fel a saját édesapját, hogy az élettársa nem mozdul, nem vesz levegőt, mert szerinte megölte őt. Az apja kétségbeesett. Próbálta rávenni a lányát, hogy fektesse le a férfit és kezdje el az újraélesztést, amíg a mentőkre vár, de a gyilkos inkább elmenekült a tetthelyről. A fiatal nőt nem sokkal brutális tette után fogták el az utcán a rendőrök. Előbb őrizetbe vették, majd letartóztatták, végül május elején bíró elé állították. Bűnösnek vallotta magát, de látszólag egyáltalán nem sajnálta, amit tett.

A meghallgatás alatt végig vigyorgott, a megbánás apró jeleit sem mutatta az áldozat családjával és a bírósággal szemben" 

- írja a Tények.

A tárgyalóteremben amúgy az is kiderült, hogy a nő sokkal brutálisabb, mint bárki gondolta volna. A férfit ugyanis éveken át bántotta. Még a mája is megsérült, mert vagy gyomorszájon ütötte vagy hasba rúgta az élettársa.

Mohammed Mukhtar gyakorlatilag a kapcsolati erőszak áldozatává vált.

Tegnap született ítélet Charlotte Dootson ügyében a manchesteri koronabíróságon.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték 

azzal, hogy legalább huszonkét és fél évet rácsok mögött kell töltenie mielőtt egy bíró feltéletesen szabadlábon engedné.