Több órát késett Dublinból egy járat, mert probléma volt a mosdóval

Ryanair sztrájk
A passenger waits for the opening of the Ryanair check-in counters at the airport in Valencia on July 25, 2018 as the airline's cabin crew began a two-day strike. Ryanair has been forced to cancel dozens of flights across Europe as its cabin crew began a two-day strike in Spain, Portugal Belgium and Italy over pay and work conditions. The Irish low-cost airline said the stoppage called by five unions had forced it to cancel 600 flights across Europe on July 25 and 26, affecting 100,000 passengers who either were put on alternative flights or have applied for full refunds. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Problémák adódtak a repülőgép mosdójában, a Ryanair egyik járata pedig ezért hat órát késett a dublini repülőtéren. Több átszálló utas is lekéste a következő gépét.
Vágólapra másolva!

Káosz uralkodott el a dublini repülőgépén, miután egy repedt csővel rendelkező WC-t véletlenül leöblítettek - írja a Blikk a Dublin Live-ra hivatkozva.

A repülőtéren az Amszterdamba induló gépet érintő zűrzavar pedig azt is jelentette, hogy néhány utas lemaradt a Dublinból Nápolyba tartó különjáratáról.

Az FR3104-es járatnak 15:30-kor kellett volna indulnia a dublini repülőtérről az amszterdami Schiphol repülőtérre, de a kicsit több, mint egyórás út hatórásba torkollott, és az utasok helyi idő szerint csak 23 óra után érkeztek meg Hollandiába.

Hat órát késett Dublinból a Ryanair egyik járata, mert valaki lehúzta a vécét. A kép illusztráció! Forrás: AFP/Jose Jordan

A problémát az okozta, hogy valaki használhatta a mosdót, amikor nem kellett volna.

Egy repedt cső okozta a problémát, amit befoltoztak, de ismét eltört, majd újra megpróbálták megjavítani, de végül az utasokat le kellett szállítani a gépről.

Az új járatnak 18:20-kor kellett volna felszállnia, ami végül 19:20-ra csúszott, mert állítólag nem érkezett meg cseregép.