Gyalogosokat gázolt el egy autós Nebraskában, ketten meghaltak, rengeteg a sebesült

Police - patrol car on duty Disasters and Accidents police . Symbol image Danger Blue light Symbol motif Warning Barrier Blocking locked Insert Alarm Horizontal CRIME TRAFFIC SYMBOL ACCIDENT SITE ACCIDENT BURGLARY BLUE COLOUR CAST TRAFFIC ACCIDENT STREET
Betörés
Vágólapra másolva!
A nebraskai Lincolnban a hatóságok vasárnap este egy tömegszerencsétlenséghez vonultak ki, ahol legalább két ember meghalt, többen megsérültek, miután 2 jármű összeütközött és emberek közé sodródott.
Vágólapra másolva!

Május 29-én, vasárnap este autóbaleset történt a nebraskai Lincolnban. A helyszínen 2 nőt halottnak nyilvánítottak, akik feltehetően az egyik balesetben érintett autó utasai voltak.

További 19 embert jelenleg kórházban ápolnak, egyikük állapota kritikus, a többi sérült állapota jelenleg nem életveszélyes. Volt, aki saját maga ment be a kórházba.

Az első jelentések szerint az incidens azután történt, hogy egy autó állítólag áthajtott a piroson, nekiment egy másik járműnek, és a két autó a tömegbe csapódott.

Az interneten közzétett videón látszik, hogy egy kereszteződésnél egy könyvesbolt előtt nagy tűz keletkezett, miközben az emberek, többen szédelegve és botladozva menekültek a környékről.

A lincolni tűzoltóság munkatársai érkeztek a helyszínre, ők oltották a tüzet és segítettek az áldozatoknak.

A baleset egy évente megrendezésre kerülő autós felvonuláson történt, mely az Emlékezet Napjához (Memorial Day) kapcsolódik. A Memorial Day egy nemzeti ünnep az Egyesült Államokban, amit minden május utolsó hétfőjén tartanak meg.

Címlapi képünk illusztráció!