Egy hetedik emeleti lakás ablakában sétált két gyerek Nyitrabányán - videó

Vágólapra másolva!
Két hatéves kislány egy hetedik emeleti lakás külső ablakpárkányán sétálgatott Nyitrabányán (Handlova), az esetről valaki felvételt készített és feltette az internetre. Az anya sokkot kapott, miután megtudta, hogy mi történt, azóta a lakást is képtelen elhagyni - írja a Paraméter.
Vágólapra másolva!

A lakásban egy házaspár él négy gyermekkel, köztük a hatéves ikerlányokkal. Az apa külföldön dolgozik, így a gyerekekre többnyire az anya vigyáz. A helyiek szerint egy rendes családról van szó, de állítólag nem előszőr fordul elő olyan eset, hogy a gyerekek az ablakban játszanak.

Most valaki megelégelte ezt és felvette videóra, majd feltette az internetre. Állítólag az eset idején az anya épp üzletben volt, az ikrekre pedig 15 éves nővérük vigyázott.

A lurkók kihasználták testvérük pillanatnyi figyelmetlenségét, és kiszöktek az ablakba.

Az anya sokkot kapott, miután megtudta, hogy mi történt, azóta a lakást is képtelen elhagyni.

Elmondása szerint fogalma sem volt róla, hogy gyerekei ezt művelik, abba pedig belegondolni sem mer, hogy mi történhetett volna.

A nő a szomszédokra is nagyon dühös, nem érti, hogy miért videót készítettek, ahelyett, hogy azonnal értesítették volna a szülőket.

Az édesanya nehezményezi azt is, hogy a beleegyezése nélkül feltöltötték a videót a lányairól, ezzel kapcsolatban már jogászokkal is beszélt.

A szomszédok hozzáállását egyébként a városi rendőrség is helytelennek minősítette, és felszólított mindenkit, hogy hasonló esetben értesítsék a városi vagy az állami rendőrséget. Az üggyel már foglalkozik a város szociális osztálya.