Két nővért és egy orvost is megkéseltek egy Los Angeles-i kórházban

Két nővért és egy orvost is megkéselt egy támadó június 3-án egy Los Angeles-i kórházban. A késelő órákra elbarikádozta magát egy helyiségben, aztán elfogták a rendőrök
két nővért és egy orvost is megkéselt egy támadó június 3-án egy Los Angeles-i kórházban. A késelő órákra elbarikádozta magát egy helyiségben, aztán elfogták a rendőrök
Vágólapra másolva!
Két nővér és egy orvos is megsérült június 3-án egy késelésben egy Los Angeles-i kórházban, a gyanúsítottat őrizetbe vették, miután több órán át elbarikádozta magát - közölte a Fox News.
Vágólapra másolva!

Az amerikai hírcsartorna tudósítása szerint a Los Angeles-i rendőrségen (LAPD) pénteken délután jelentették,

hogy az Encio Kórházi Orvosi Központ személyzetének három alkalmazottját megtámadták.

Amíg az LAPD munkatársai kiürítették az épületet, a sérülteket egy másik orvosi központba vitték. Mindegyikük életveszélyes állapotba került. "A Dignity Health Northridge Kórház Egészségügyi Központja három, az Encino Hospital Medical Centerben történt incidens során szúrt sérüléseket szenvedett beteget fogadott a II. szintű traumaközpontunkba. Most mindhárom beteg állapota stabil" - áll a közleményükben.

A támadó nem jutott ki a kórházból.

A késelés után elbarikádozta magát egy helyiségben,

ahol egészen este fél nyolcig ott volt, de aztán elfogták és őrizetbe vették a Los Angeles-i rendőrök. Az egyelőre nem világos, mi motíválta a támadót.

A késelés egyébként azután történt, hogy egy fegyveres megtámadta az tulsai kórház épületét, Oklahoma államban. Ott öten haltak meg. A késelő mellett az a sebész is, akit a műtét utáni folyamatos fájdalmaiért okolt a fegyveres támadó.