Új képet tett közzé Meghan hercegné és Harry herceg születésnapos lányukról

Vágólapra másolva!
Sussex hercege és hercegnője megosztott egy a windsori Frogmore Cottage-ban készült képet lányukról, Lilibetről. A mosolygós kép a kislány első szülinapi piknikjét örökíti meg.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan a királynő tiszteletére nevezte el Lilibetnek második gyermekét. Azt nyilatkozták, hogy hihetetlenül meghatódtak a születésnapi jókívánságokon, melyekkel a kislány születésnapja alkalmából halmozták el őket - írja a BBC.

Elárulták, hogy pénteken az Egyesült Királyságban jártak a királynő platinajubileumi ünnepsége alkalmából.

A pár 2020 óta először jelent meg nyilvánosan Nagy-Britanniában, amikor részt vettek a királynőt méltató hálaadó istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban.

A múlt héten lett volna az első alkalom arra, hogy az uralkodó találkozzon dédunokájával, aki a kaliforniai Santa Barbarában született, ahol ma is élnek.

Lilibet, aki szombaton ünnepelte első születésnapját, a képen halványkék ruhában, fehér masnival a hajában látható.

A fotót a család egyik barátja, Misan Harriman készítette egy pikniken, amelyen a család és a közeli barátok vettek részt – mondta a herceg és a hercegnő szóvivője.

Harriman később megosztott egy fekete-fehér felvételt a Twitteren arról, hogy Meghan Lilibetet a kezében tartja. A posztban a következő szavakkal köszöntötte:

A Sussexek szóvivője elmondta, hogy a tortát a pár esküvői pékje, Claire Ptak szolgálta fel.

Hozzátették, hogy a lányuk tiszteletére több mint 100 000 dollár (36 422 000 millió Ft) értékű adományt jutattak el a World Central Kitchennek – amely a humanitárius, éghajlati és közösségi válságok által sújtottak számára biztosít étkezést világszerte.

Lilibet dédnagyanyjának, II. Erzsébet királynőnek a beceneve után kapta a nevét. Középső nevét, Dianát „szeretett néhai nagymamája", a walesi hercegnő tiszteletére választották

– nyilatkozta a pár még a kislány születésekor.

Ő a királynő 11. dédunokája, és a nyolcadik a trónszerzési sorban. Testvére, Archie 2019 májusában született.