Egy 10 éves floridai lány megölt egy nőt, aki összeveszett az édesanyjával

Orlando Mass Shooting At The Pulse Nightclub Orlando Orlando 2016 United States United States 2016 People Donate Victims Shooting Spree Gay IS Islamic State Terrorists Shooting Incident 12 June 2016 12nd June 2016 NurPhoto Horizontal BLOOD HOSPITAL SHOOTI
A police car is seen outside a hospital where the shooting victims receive medical treatment in Orlando, the United States, June 12, 2016. At least fifty people were killed and 53 others wounded early Sunday in a shooting spree at a gay nightclub in Orlando, Florida. (Photo by Yin Bogu / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyilkossággal vádolnak egy 10 éves kislányt Floridában, miután lelőtt egy nőt, aki korábban az édesanyjával veszekedett - írja a Sky News.
Vágólapra másolva!

Gyilkossággal vádolnak egy 10 éves lányt a floridai Orlandóban, miután lelőtt egy Lashun Rodgers nevű nőt, aki korábban összeveszett a lány édesanyjával. A nő a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Yin Bogu/Xinhua/Photoshot/NurPhoto/Yin Bogu

A meg nem nevezett lány édesanyját is letartóztatták, többek között gondatlanságból elkövetett emberölésért, kiskorú veszélyeztetéséért és lőfegyver helytelen tartásáért. A lányt őrizetbe vették, és fiatalkorúk javítóintézetébe küldték.

Az anyát kirendelt védő képviseli, azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a lánynak van-e már ügyvédje.