Szakadékba zuhant egy pakisztáni busz, az összes utas meghalt

a világ legveszélyesebb útszakaszai
A Pakisztán és Kína között futó Karakoma autópálya. A körülbelül 1300 kilométer hosszú szakaszon rémisztő természeti katasztrófák szoktak történni, mint például földcsuszamlások, hóviharok, lavinák vagy akár áradások is. 1959-ben, amikor a szakasz megépült, körülbelül 1000 munkás veszítette életét egy robbanás utáni földcsuszamlásban. Ennek ellenére rendkívül kedvelt turista célpont a Pakisztán és Kína közötti határátkelő, sokan a világ nyolcadik csodájának is nevezik
Vágólapra másolva!
Szakadékba zuhant egy busz Pakisztán délnyugati részén. A buszon huszonketten voltak, közöttük nők és gyerekekek is, a balesetet senki nem élte túl - írta az ABC News. 
Vágólapra másolva!

A baleset feltehetően azért történt, mert

a sofőr túl gyorsan vezetett a keskeny úton,

a látási viszonyok jók voltak - írta a lap.

Mohammad Qasim helyi tisztviselő kezdetben arról számolt be, hogy a huszonkét utas közül tizennyolc halt meg, de később a mentők megtalálták a többi utas holttestét is a roncsok között, így senki nem élte túl a balesetet. A buszban nők és gyerekek is voltak, hogy mennyien, azt egyelőre nem tudni.

A holttesteket egy közeli kórházba vitték, hogy a hozzátartozók átvehessék, majd eltemethessék őket. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Címlapi képünk illusztráció!