Biden megint a lépcsőn bukdácsolt - videó

Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök újra megbotlott a repülőgépe lépcsőjén - számolt be az esetről a Fox News amerikai tévécsatorna. A felvételen jól látható, amint amint Biden néhány lépést tesz az Air Force One elnöki repülőgép lépcsőjén, majd megbotlik, de végül megkapaszkodik és talpon marad. Az incidens akkor történt, amikor az elnök Washingtonból Los Angelesbe utazott.
Vágólapra másolva!

A felvételt sokan kommentálták Fox News YouTube-csatornáján közzétett videó alatt: „Remek munka, Joe”; „mozgólépcsőre van szüksége, hogy feljusson arra a rohadt repülőre!”; „Le kell tartóztatni az Air Force One lépcsőit... Már másodszor támadják meg”; „Miért engedi ezt a családja. Állítsuk meg az idősek helyzetével való visszaélést”; „Az egész kormányzat botladozik - és Biden itt az élen jár”; „Szomorú és szánalmas”.

Mint ismeretes, Biden elnök tavaly márciusban sorozatosan megbotlott az Air Force One lépcsőjén, végül térdre is esett. Idén májusban is volt egy emlékezetes botlása a repülőgép lépcsőjén.

Az idén 80 éves Joe Biden a történelem legidősebb amerikai elnöke, egyre gyakoribbá váló tévedései és furcsa gondolatmenetei, viselkedése miatt sokan azt gyanítják, hogy egészségügyi problémái vannak.