Hajtóvadászat: még mindig keresik a gyilkost, aki megölte az anyját védő 14 éves fiút

Egy 14 éves fiú a testével védte meg édesanyját egy késes támadótól, aki a nővel akart végezni 2022. június 9-én Menchesterben
Egy 14 éves fiú a testével védte meg édesanyját egy késes támadótól, aki a nővel akart végezni 2022. június 9-én Menchesterben
Vágólapra másolva!
Hajtóvadászat indult a negyvenes évei közepén járó, sötét ruhában gyilkoló, ázsiai férfi után, aki rátámadt egy nőre és a kisfiára az angliai Manchesterben június 9-én este - közölte a DailyTV. 
Vágólapra másolva!

A Miles Platting kerületben lévő Bednal Sugárúton álló házban június 9-én este fél 10 körül jelent meg a férfi, és egy késsel a kezében rátámadt az ott élő, negyvenes éveiben járó nőre.

Amikor a nő 14 éves fia látta, mi történik, az anyja elé ugrott,

így a gyerekbe szúródott a penge, a férfi őt is megkéselte, majd elmenekült. Mindkét áldozat kórházba került, de a fiú nem élte túl a támadást. Édesanyja már stabil állapotban van. Korábban itt írtunk részletesen az ügyről.

Hajtóvadászat indult a késelő után

A férfit még nem sikerült elkapni, ezért a helyi rendőrök közzétették a személyleírását azzal együtt, hogy ha látja valaki, nehogy megközelítse, mert nagyon veszélyes.

Egy 40-es évei közepén járó, közepes testalkatú és magasságú, ázsiai férfiként írták le, aki a támadáskor sötét ruhát viselt.

Hozzátették, hogy legutoljára a támadás után látták amint a Sawley Roadon sétál. Azt még nem tudni, miért támadta meg az anyát és fiát, de a rendőrség szerint az áldozatok ismerhették a gyilkost. Az sem elképzelhetetlen, hogy "családon belüli" erőszak történt.

- idézte Gina Brennand nyomozó szavait a lancs.live.