Az ifjú házasok egy rövid játékkal szerették volna feldobni az esküvőt, ami nagyon rosszul sült el, miután a vőlegény veszített. Mérgében ököllel megütötte a menyasszonyát, amit a vendégek döbbenten figyeltek.

Az egyik vendég felvette a párt, amint egy kivilágított színpadon álltak és épp egy játékban vettek részt, amin a menyasszony jobbnak bizonyult. Győztesként a magasba emelte a kezét, mire a férfi is kezet emelt rá, sőt erősen meg is ütötte.

Az elkeseredett menyasszonyt két nő vezette le a színpadról. A vőfély is tehetetlennek érzezte magát, a vőlegény mellett állva nyomkodta a telefonját - írja a Daily Star.

Az esküvői ceremónia állítólag Üzbegisztánban volt, és nem tudni, mi történt a kínos incidens után.A közösségi oldalak nézői dühösen reagáltak, miután megnézték a felvételt.

Az egyik kommentelő ezt írta: Ez nagyon szomorú. Remélem, lesz bátorsága a nőnek, hogy vádat emeljen a férfi ellen és felelősségre vonják majd azért, amit tett.Egy másik megjegyezte,  hogy jó, hogy felkerült a vidoó az internetre, legalább szégyenkezhet a férfi a miatta.

Az országban nem ritkák a megrendezett házasságkötések, elképzelhető, hogy talán ez is az lehetett.
Hasonló eset történt 2019-ben is, amikor egy vőlegény dühösen rárontott a menyasszonyára, miután az ugratta őt azzal, hogy úgy tett, mintha ellopná az esküvői tortájukat. A vőlegény olyan erősen megütötte a nőt, hogy hátraesett a székében.