Mentővel vitték el a négyéves kisfiút a strandról

Vágólapra másolva!
Súlyosan megégett egy kisgyerek talpa egy cornwalli strandon - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Felháborodva adott interjút egy brit édesanya, akinek a 4 éves fia azért szenvedett súlyos égési sérüléseket, mert mások felelőtlenül sütögettek.

Családjával együtt mentek egy strandra kikapcsolódni az angliai Cornwallban, ahol nem várt veszély fenyegette a kis Ezekielt.

Játék közben belelépett forró homokba, ahol nemrég még grilleztek.

A terület sehogy nem volt megjelölve, hogy másokat figyelmeztessen a nemrég még izzó parázsra.

A fiú olyan súlyosan megégett a lábán, hogy kórházba kellett szállítani.

Azonnal ellátták az orvosok, de még további kezelések várnak rá, amik során eltávolítják majd a durván megéget bőrt a talpáról.

Az édesanyja, Kerensa Long most arra kéri a strandolókat, hogy gondoskodjanak arról, hogy minden tüzet teljesen oltsanak el és tengervízzel öntsék le, vagy kövekkel jelöljék meg a veszélyt.

„Azt szeretném üzenni az embereknek, hogy takarítsanak össze maguk után és győződjenek meg róla, hogy biztonságos a sütögetés helyszíne, mielőtt elmennek. Vigyék haza a grillsütőt, vagy mossák le először a vízben. Mások felelőtlensége súlyos károkat okoztak nekünk" – nyilatkozta Kerensa a The Sunnak.

Az édesanya azt is elmondta, hogy fiánál jóval kisebb gyerekek is voltak a cornwalli tengerparton, akiknek még nagyobb bajuk is lehetett volna az égő homok miatt.