Két kislányt akart elrabolni egy templom elől egy floridai férfi

Horizontal ILLUSTRATION POLICE VEHICLE CYCLONE BEACH
Police cars block the entrance to Wambasso Beach County Park in Wambasso Beach, Florida on September 1, 2019, ahead of Hurricane Dorian. - Hurricane Dorian unleashed "catastrophic conditions" as it hit the northern Bahamas, lashing the low-lying island chain with devastating 180 mph (285 kph) winds, the most intense in its modern history. Florida residents, meanwhile, were bracing for a potentially dangerous brush with the storm as it slowly turns north after passing the Bahamas. (Photo by Adam DelGiudice / AFP)
Vágólapra másolva!
Megpróbált elrabolni két kislányt egy floridai férfi - írja a Sky News.
Vágólapra másolva!

A 37 éves David Daniels múlt héten a floridai Fishhawkban követni kezdett két általános iskolás kislányt az utcán. Azt mondta, hogy a megyei seriffhivataltól jött, és csak felügyeli őket, hogy biztonságban hazaérjenek.

Amikor viszont elsétáltak egy templom előtt, egy nő kiszúrta a férfit, aki az egyik kislányt karolta át.

- mondta később a rendőrségnek a neve elhallgatását kérő nő. A férfi ekkor valamit a kislány fülébe súgott, majd azt mondta a nőnek, hogy csak most költözött ide, és segíteni szeretett volna.

A nőnek rossz érzése támadt, ezért behívta a férfit és a lányokat a templomba, kihívta a rendőrséget, és az érkezésükig szóval tartotta őket. A férfi viszont már a belváros felé tartott, mikor a rendőrök kiértek és letartóztatták.

A rendőrök szerint a lányok azt hitték, elrabolták őket. Danielst előzetes letartóztatásba helyezték gyermekbántalmazás miatt, óvadék ellenében szabadulhat.

Címlapi képünk illusztráció.