Hatvan ember verekedett össze egy óceánjárón egy édeshármas miatt - videó

verekedés, óceánjáró, Carnival Magic, féltékenység, édeshármas
Vágólapra másolva!
Mintegy hatvan ember esett egymásnak a Carnival Magic óceánjárón. A verekedésről videó is készült, a szemtanúk szerint egy édeshármas miatt estek egymásnak az emberek hajnali két óra körül - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

A verekedés hajnali két óra körül tört ki a hajó ötödik emeletén, amin egy klub és egy kaszinó is található - mesélte a lapnak Theresa James utazási ügynök.

Szerinte a konfliktust az okozta, hogy

kiderült, hogy korábban a társaságból hárman szexeltek.

Az édeshármas miatt kitört verekedésben üvegek is törtek, egy nőt meg is vágtak dulakodás közben.

A verekedés egy óráig is eltartott, a személyzet ezután az érintett feleket levitte az ötödik emeltről az elsőre, ami Theresa James szerint hatalmas táv egy ekkora hajón.

Szerinte a verekedésben mintegy hatvan ember vett részt. Azt mondta, hogy a helyzet rosszabb is lehetett volna, ha a biztonságiak nem lépnek közbe.

Nevetségesen viselkedő eszetlen hülyéknek nevezte a verekedésben résztvevőket.

A biztonságiak később a partiőrséget is értesítették a verekedés miatt, és kísérettel kötöttek ki Manhattanben, ahol már New York-i rendőrség várakozott.

Azt nem tudni, hogy végül letartóztattak-e valakit.

Theresa James hozzátette, hogy bár az utazás vége elég mozgalmas volt, de összességében nagyszerűen érezte magát, úgyhogy már le is foglalata a következő nyaralást a Carnival hajóra augusztusra.