Megtalálták egy június végén eltűnt brit turista holttestét Olaszországban

Vágólapra másolva!
Egy Olaszországban nyaraló 56 éves brit turista holttestét találták meg egy nehezen megközelíthető területen, egy szikla tövében az olasz hatóságok. A férfi még június 30-án a Comói-tó melletti Lezzonóból indult el túrázni a település közelében fekvő hegyekbe. Később a feleségét fel is hívta, hogy késni fog, ez volt az utolsó alkalom, amikor a nő hallott felőle.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Gerard Christopher Turner a családjával a Comói-tó melletti Lezzonóban nyaralt. A brit férfi még június 30-án szólt a feleségének, hogy túrázni meg a település közelében fekvő hegyekbe - írja a Dailymail.

Néhány órával később felhívta a feleségét, hogy később érkezik vissza, ez volt az utolsó alkalom, amikor a nő hallott felőle.

Mivel Turner órákkal később sem érkezett vissza, a nő értesítette az olasz hatóságokat és megkezdődött a férfi utáni kutatás.

Egy több mint 50 fős keresőcsapat próbálta a felkutatni a férfit, köztük a rendőrség, az alpesi mentők, önkéntesek és tűzoltók.

Carvagnana területén, Nesso és Pognana Lario között folyt a kutatás, ahol a férfi mobiltelefonja utoljára volt elérhető, a hatóságok még keresőkutyákat is bevetettek.

Turner holttestére végül eltűnése után két nappal, egy nehezen megközelíthető területen, egy szikla tövében találtak rá, miután a hatóságok drónokkal próbáltak a nyomára bukkanni.