Amber Heard ellen évekkel ezelőtt indult nyomozás Ausztráliában, mikor akkori férjéhez, Johnny Depphez utazott ki egy filforgatásra. Két házkedvencüket illegálisan vitte be az országba, majd a karanténszabályokat sem tartotta érényesnek rájuk. Akkor ugyan pénzbüntetéssel megúszta, de most újratárgyalhatják az ügyet.

Amber Heard miután elbukta a volt férje, Johnny Deep elleni rágalmazási pert, most újra perbe keveredhet. Az ausztrál hatóságokat az FBI is segíti – tudatta a Daily Mail.

Johnny Depp épp a Karib-tenger kalózai 5. részét forgatta Ausztráliában, mikor akkori felesége a két Yorkshire terrierjükkel meglátogatta. Megérkezésekor nem jelentette be hivatalosan az állatokat, ezzel megsértette Ausztrália szigorú karanténtörvényeit - írja a Metropol.

A kutyakozmetikus buktatta le a Amber Heardot, aki a szépségszalonban lefotózta a hírességet a kutyáival, akik nem töltötték le a 10 napos karantént.

14 év börtönbüntetést is kaphat az ausztrál törvények értelmében hamis tanúvallomásért.Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein

Eljárás indult ellene, mely 2016 áprilisában zárult. Bevándorlási okmányok hamisításáért 10 ezer ausztrál dollár (2,7 millió forint) pénzbírságra kötelezték. 

A sztárpár akkori ügyvédjén keresztül azt mondta, hogy nem szándékosan nem jelentették be a kutyákat, de most kiderülhet, hogy hamis tanúvallomást tett. A per újraindult, ugyanis kiderült, hogy Kevin Murphy, Johnny Deep egykori ingatlanügynöke figyelmeztette Amber Heardöt arra, hogy Ausztráliában szigorú szabályok vonatkoznak az állatok behozatalára. Az ex sztárfeleség meg is fenyegette a férfit, hogy kirúgja.

Felmerül a gyanú, hogy Amber Heard hamis tanúvallomást tett, ezért újraindul a per ellene, akár 14 évet is kaphat.  

A címlap kép illusztráció!