Egymást verték a biztonsági őrök a wimbledoni tenisztornán

Vágólapra másolva!
Három wimbledoni biztonsági őrt letartóztattak, mert a megdöbbent teniszrajongók szeme láttára összeverekedtek egymással az egyik teniszpálya mellett előző hét pénteken délután. Állítólag a problémát az okozta, hogy az egyik biztonsági őr egy háromórás ebédszünetet tartott, ezt tették szóvá a kollégái.
Vágólapra másolva!

Az angol rendőrséget még előző hét pénteken értesítették, hogy az egyik wimbledoni teniszpálya mellett három biztonsági őr összeverekedett - írja a The Daily Mail

A problémát az okozta, hogy állítólag az egyik férfi háromórás ebédszünetet tartott, ezt pedig nehezményezték a kollégái.

A szóváltás később pedig verekedéssé fajult a három férfi között.

Ezt látva többen is a biztonsági szolgálatért kiáltottak, nem tudva, hogy maguk a biztonságiak verekednek.

A kiérkező rendőrök végül mindegyik férfit letartóztatták, de óvadék ellenében július végéig szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség tájékoztatása szerint az incidens során személyi sérülés nem történt.

A három férfit alkalmazó Knights Group Security bennfentese névtelenül nyilatkozva elmondta, hogy az eset rendkívül kínos a cégnek, a három férfi álltal tanusított viselkedés egyáltalán nem mutat jól és nem tudja elképzelni, hogyan verekedhettek össze a szurkolók előtt.

A biztonsági cég az esettel kapcsolatban nem kívánt a sajtónak nyilatkozni.