Nem lesz új per Amber Heard és Johnny Depp között

TOPSHOTS Vertical
US actress Amber Heard departs the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia, on June 1, 2022. - US actress Amber Heard said she was disappointed "beyond words" Wednesday after a jury found she had made defamatory claims of abuse against her ex-husband Johnny Depp, calling it a "setback" for women. (Photo by Brendan SMIALOWSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem járt szerencsével Amber Heard, a bíró elutasította az összes fellebezési indítványát - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Sokáig végtelennek tűnő tárgyalássorozat után a virginiai bíróság végül Johnny Depp javára döntött. Amber Heardnek nem kevesebb, mint 8,35 millió dollárt kell fizetnie a színésznek, miután Heard egy a 2018-ban megjelentetett cikkben rágalmazta őt.

Heard ügyvédje azonban a bíróságon hivatalosan is jelezte, szándékukban áll fellebbezni.

A 36 éves színésznő ügyvédei a hónap elején indítványt nyújtottak be azzal az indokkal, hogy az 59 éves Depp javára szóló ítéletét nem támasztották alá bizonyítékok. A bíró nem vette meg azt, amit Amberék állítottak. Amber Heard azzal is érvelt, hogy a színésznek megítélt 10 millió dolláros kártérítési díj túlzott mértékű volt, ám a bíró ezt is elutasította, akárcsak Heardék összes indítványát. A színésznő még fellebbezhet, de a nyerési esélyei igencsak kicsik.