Nyilvánosan kért elnézést egy TikTok videóban egy fiatal, miután egy olyan klipet tett közzé, amiben keményen támadta Mexikó legrettegettebb drogbáróját és bűnbanda vezetőjét, El Menchót. Többek között a férfi anyját is szidta - írja a DailyStar.

Nyilvános bocsánatkérésre kényszerítették azt a fiatalt, aki közzétett egy videót a TikTokon, melyben Mexikó egyik legveszélyesebb alakját, Nemesio Cervantest, fedőnevén "El Menchót" a Jalisco New Generation Cartel nevű bűnszervezet vezetőjét szidja trágár szavakkal.

A bandához 

szélsőséges, erőszakos bűncselekmények és drogügyek köthetők. Emiatt El Menchót, mint a szervezet főnökét már több hatóság is körözi.

Forrás: DailyStar

A nemrég megosztott TikTok-klipben a tizenéves fiú egy lámpaoszlop mellett látható, és spanyolul szidja, s***fejnek nevezi a drogbárót, miközben az anyját is szidja.

Majd azt is mondja a klipjében, hogy:

"Nem alszom úgy, mint El Pirata, utalva arra a 17 éves mexikói YouTuberre, akit 2017-ben 18 lövéssel lelőttek egy buliban, amiért szintén szidta El Menchót az egyik klipjében. Neki közel 300 ezer követője volt az Instagramon ekkor.

El MenchoForrás: US Department of State

A kamasz ezzel folytatta klipjét:

Halhatatlan vagyok, és érinthetetlen. Egyezséget kötöttem az ördöggel. Tüzet nyitok rád, Mencho! Elmehetsz a fenébe!"

Ezután egy következő videóban már bocsánatért esedezett:

Sajnálom, amit mondtam, nem gondoltam komolyan. Nem voltam jól, és nem voltam tudatában, mit is mondok. Hülye voltam. Nem néztem a következményeket, mindent a követőimért csináltam, hogy elnyerjem a tetszésüket, de szeretnék elnézést kérni. Valójában nagyon kedvelem Önt és a családját. Kérem, Mencho, ne öljön meg. Pszichés problémákban szenvedek, pánikbeteg vagyok. Jegyezze meg, amit most mondok, szeretem magát"

- mondta könyörögve a videóban.