Meghalt egy férfi, miután beszippantotta egy medence alatti víznyelő Izraelben - videó

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 30 éves férfi, miután beszippantotta egy medence alatt keletkezett víznyelő Izraelben. A holttestet a medence alatt, egy 15 méter hosszú alagút végén találták meg.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy 30 éves férfi, miután beszippantotta egy úszómedence alatt keletkezett víznyelő Izraelben - írja a DailyMail.

A második, 34 éves férfi kisebb sérülésekkel megúszta, miután kimászott a víznyelőből.

A rendőrség vizsgálja a medencét, a mentőszolgálat további lyukak után kutat.

A 30 éves férfit, akit még nem azonosítottak, medence alatti 15 méteres alagút végén találták meg.

A Go-Pro kamerákkal felszerelt mentőegységek egy vázat emeltek a helyszínen, hogy megakadályozzák a medence többi részének beomlását, és négyórás mentőakciót hajtottak végre, mielőtt megtalálták a holttestet.

A baleset helyszíne Forrás: Israel Fire & Rescue Authority / facebook

A borzalmas felvételek azt a pillanatot mutatják, amikor a víznyelő felszínre kerül a medencébe, miközben több mint 50 ember, aki részt vett a munkahelyi medencés partin, végignézi a 30 éves férfi eltűnését.

A hatóságok szerint egy 34 éves férfi, akit szintén magával rántott a víznyelő, kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, miután sikerült kimásznia.

Hozzátették, hogy helikopterrel keresik a környéken található további víznyelőket.

A vízneyelő Forrás: Israel Fire & Rescue Authority / facebook

A rendőrség közölte, hogy vizsgálják a halálesetet és azt, hogy a medencét megfelelő engedéllyel üzemeltették-e.

Uri Damari mentős a Jerusalem Postnak nyilatkozva:

Ez egy nagyon szokatlan eset. Amikor a helyszínre értem, egy gödröt láttam, amely az üres medence alján nyílt meg. A helyszínen tartózkodó emberek elmondták, hogy a gödör hirtelen nyílt ki, és néhány másodpercen belül a medence összes víz eltűnt.

Egy parti résztvevője az izraeli 12-es csatornának elmondta:

A vízszint hirtelen elkezdett visszahúzódni, és egy lyuk nyílt meg, ami örvényt hozott létre, és két embert sodort magával.

Egy másik szemtanú a Ynetnek azt mondta, hogy:

Hat ember volt a medencében, amikor a víznyelő megjelent, mindenki kiabálni kezdett nekik. Ők először azt hitték, hogy ez valamiféle játék, mielőtt rájöttek mi is történik valójában.