Kiragadott az árvíz négy gyereket az édesanyjuk karjából, mind meghaltak

Árvíz pusztít az Egyesült Államokban, árvíz, pusztítás, özönvíz, víz, Kentucky, áradás, Egyesült Államok
Quicksand, 2022. július 29. Árvíz a Kentucky állambeli Quicksandben 2022. július 28-án. A heves esőzések áradásokat és földcsuszamlásokat okoztak az Egyesült Államok keleti oldalán elterülő Appalachia térség középső részén. A kormányzó szerint ez az állam történetének egyik legsúlyosabb árvize. MTI/AP/Lexington Herald-Leader/Ryan C. Hermens
Vágólapra másolva!
Kentuckyban a napok óta tartó áradások miatt eddig már 19-en meghaltak. Négy gyermek is meghalt,  az édesanyjuk karjából ragadott el az áramlat.
Vágólapra másolva!

Az anya a karjaiban tarotta a gyerekeket, akik egy fába is próbáltak kapaszkodni, de a sebes áradás elsodorta őket, a holltestüket aznap nem sikerült megtalálni.

A 6 éves Riley Jr. és a 4 éves Nevaeh Noble holttestét csütörtökön találták meg, a 8 éves Maddison Noble és az 1,5 éves Chance Noble holttestére pedig péntek reggel bukakntak rá édesanyjuk unokatestvére szerint.

A Kentucky állambeli Quicksandben 2022. július 28-án súlyos áradások voltak.Sokan meghaltak és eltűntek. Forrás: MTI/AP/Lexington Herald-Leader/Ryan C. Hermens

A szülők a gyerekekkel a tetőre menekültek, mikor kezdett megtelni a házuk vízzel. Egy fába próbáltak kapaszkodni, de egy erősebb hullám magával ragadta a gyerekeket.

Nyolc óra elteltével találtak rájuk, de a gyerekek már nem voltak velük - írja a Bors.

Kentucky kormányzója szerint várhatóan nőni fog a halottak száma, mivel több tucat család tűnt el.

- mondta a kormányzó.

Eddig hat gyerek halt meg és több tucat ember eltűnt egy egészségügyi intézményből.

A nyolc hónappal korábbi súlyos tornádópusztítás után, mely 74 ember életét követelte, ez egy újabb természeti csapás, ami rengeteg ember halálát okozta.