Szabadon engedtek egy ismert pedofilt Németországban, megerőszakolt és megölt egy kislányt

Vágólapra másolva!
A rendőrök egy tóban találtak rá a 14 éves lány holttestére, néhány nappal azután, hogy bejelentették az eltűnését. Egy pedofil férfit tartóztattak le, aki a lány eltűnése napján elcsalta magával a fiatalt. Mint kiderült, a férfi már ismerős volt a rendőrök számára: korábban ugyanis pszichiátrián kezelték, miután még kamaszkorában megerőszakolt egy másik gyereket.
Vágólapra másolva!

A szép, kedves, de kissé szégyellős és visszahúzódó kislány

eltűnését július 21-én jelentették be a Németországban. 8 nappal később a Teufelssee-tóban találtak rá.

A rendőrök kiderítették, hogy Ayleent kocsival vitték el otthonról, ám az egyelőre számukra sem világos, hogy a kislány önszántából ment-e el.

Forrás: Newsflash

Egy nappal azelőtt, hogy rátaláltak a kislány holttestére, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek egy 29 éves férfit. Mint kiderült, az interneten keresztül ismerte meg Ayleent, akivel ezután két hétig beszélgetett, mielőtt a végzetes találkozásra sor került.

Bár Ayleen holtteste a tóból került elő, a ruháit a gyanúsított lakásán találták meg, amiből arra következtettek, hogy a gyilkosság előtt meg is erőszakolta a gyereket.

Feltételezésüket az is alátámasztotta, hogy a férfi

2007 és 2017 között pszichiátriai kezelésen vett részt, mert 14 évesen megerőszakolt egy 11 éves kislányt.

Ezért ez alkalommal kiskorúak ellen elkövetett

szexuális bűncselekmény, és gyilkosság gyanúja miatt tartóztatták le.

A rendőrök ezt írták július 30-án kiadott közleményükben az esettel kapcsolatban:

"A nyomozás során kiderült, hogy a Hesse-i Wetterau körzetben talált halott személy a Gottenheimből származó, 14 éves, eltűnt lány.

175 centi körüli volt, hosszú, barna hajjal, fekete rövidnadrágot és topot viselt, ami megfelelt a személyleírásnak. Őszinte részvétünk a szülőknek és a családtagoknak"

-tette hozzá Frazz Semling rendőr.