Szívrohamban halt meg a rögbijátékos, miközben félholtra verte barátnőjét

Vágólapra másolva!
A 44 éves, kétgyerekes Jennie Plattnak három műtétre volt szüksége, miután barátja, akivel már hosszú ideje együtt volt, Olaszországban, nyaralás közben megverte. A férfi még rosszabbul járt, ugyanis miközben pont brutálisan verte a szerelmét, szívrohamot kapott és meghalt.
Vágólapra másolva!

A magas, és persze rendkívül erős 40 éves rögbijátékos, Rickey Bibey

július 16-án egy Florence-ben található négycsillagos hotelben támadt rá a barátnőjére.

Jennie, aki három éve élt együtt a férfival,

egészen eddig kórházban volt, és egy ideig még Olaszországban kell maradnia. Valószínűleg hazautazni is csak orvosi segítséggel lesz képes,

a férfi olyan brutálisan verte meg.

Jennie Platt és Ricky Bibey Forrás: Mirror

Az esetet vizsgáló ügyésznek több mint egy hetet kellett várnia, hogy beszélhessen a nővel, mert sérülései miatt rendkívül rossz állapotban volt.

A nő családjának egyik barátja elmondta, hogy

Jennie a sokkoló és erőszakos támadás során fizikailag és lelkileg is teljesen összetört,

de igyekszik minél több információt átadni a rendőröknek, hogy segítse a nyomozást.

- mondta a férfi.

A nő több súlyos sérülést is szenvedett, köztük egyet a szemén is. Még most is alig tud mozogni, előtte hetekig kerekesszékben volt, míg lábra tudott állni.

Hogy nem halt bele a verésbe, elsősorban annak köszönhető, hogy a férfi viszont igen. Miközben kegyetlenül verte az asszonyt, szívrohamot kapott és meghalt.

Azt, hogy szívrohamot kapott, már a boncolás is kimutatta. A rendőrök gyanúja szerint

a barátnőjével történt verekedés estéjén kokainozott és ivott is.

Ezek mind hozzájárulhattak a halálához.

A férfi a Wakefield Trinity Wildcats játékosa volt, ám sérülései miatt egy időre abba kellett hagynia a játékot. 2001-ben már profi játékos volt, szerepelt a Wigan Warriors, a Leigh Centurions és a St Helens csapataiban is. Háromszor játszott Angliában.

- mondta egy ismerőse.

Párjával mindketten Manchesterben éltek, és ingatlanügynökként tevékenykedtek.

Jennie saját vállalkozását, aJennie Platt Sales and Lettingst vezette, és szerepelt egy Mantopia nevű dokumentumfilmben is, amely az Anglia északnyugati részén található ingatlaniparról szól.

Akkor kezdett igazán befutni a szakmában, amikor 2013-ban kiderült, hogy a Manchester United sztárjának, Phil Neville-nek a luxuslakását is ő árulta - írja a Mirror.