A 45 éves Anna Capuano motorcsónakjával egy vízitaxival ütközött egy ötcsillagos marmarisi szálloda előtt Törökországban. Szemtanúk szerint a nőnek esélye sem volt - írja a DailyStar.

Meghalt egy brit nő, férje pedig válságos állapotban van, miután hajóbalesetet szenvedtek egy törökországi üdülőhelyen. A baleset a turisták szeme láttára történt, akik döbbenten nézték, ahogy a motorcsónak egy nagysebességű vízitaxival ütközött. A nő a motorcsónak fedélzetén volt, amikor egy tengeri taxinak ütközött Marmarisban, Törökországban, az ötcsillagos Elegance Hotel előtt. 

A helyszínre kiérkező sürgősségi és mentőcsapatok megállapították, hogy a nő meghalt, négy másik embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A tengeri taxi fedélzetén négyen, köztük a 22 éves kapitány és három turista könnyebben megsérültek, őket az üdülőváros Ahu kórházába szállították.

"Egy motorcsónakon ültek, amikor beleütköztek egy tengeri taxiba, amely Turunc felé tartott. A férj intenzív osztályon van, de fel fog épülni." - mondta a partiőr.