Csomagküldő szolgálattal adták fel a meggyilkolt férfi holttestét

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A 32 éves Jeffrey Merriweather 2019-ben halt meg, a holttestét eltűnése után 10 nappal, egy elhagyatott házban találták meg a Georgia állambeli Atlantában. A rendőrség már ekkor arra gyanakodott, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett, úgy vélték, hogy egy McDonald's előtt lőtték le egy félresiklott drogügylet során - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A maradványait ezért a rendőrök először egy helyi intézménybe, majd egy St. Louis-i intézetbe küldték további vizsgálatokra. Ugyanis nem csak a körülményekkel, hanem a holttesttel kapcsolatban is kétségek merültek fel, mivel Merriweather teste idő előtt bomlásnak indult,

így a szakértők még erre a rejtélyre is keresték a válaszokat.

A helyi tisztviselők ezért St. Louisból is továbbküldték a testet, amit a helyi szállító vállalat, a FedEx vitt volna ki arra a címre, ahova soha nem érkezett meg: a férfi holtteste ugyanis úgy eltűnt, mintha csak a Föld nyelte volna el.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A kormány szerint a szállítás körülményei a szövetségi törvényeket is megsértették, mivel csak az Egyesült Államok Postaszolgálata szállíthat legálisan emberi maradványokat, és ennek is szigorúan szabályozott, előre meghatározott protokollokat kell követnie.

A csomagküldő cég vezetője is elismerte: az emberi maradványok szállítása nem engedélyezett cégen belül.

Az ilyen jellegű szállítások tilosak a hálózatunkon belül - erősítette meg, kiemelve: ők sem tudják pontosan, hogy mi történt. A férfi édesanyja kiborult a történtek után:

Ez egy rémálom, amiből nem tudsz felébredni – mondta a Komo News-nak Kathleen Merriweather, hozzátéve: szüksége van arra, hogy végre lezárják az ügyet, és fia halálának rejtélye megoldódjon.