Brutális gyilkosság történt Oroszországban, ahol egy újdonsült férj nem sokkal a boldogító igen kimondása után végzett feleségével. A férfi ugyanis arra kezdett gyanakodni, hogy alig pár órája elvett felesége megcsalta őt, féltékenységében a násznép szeme láttára verte agyon a nőt.

A 25 éves Stepan Dolgikh esküvőjük napján verte halálra 36 éves feleségét, Oksana Poludentsevát – méghozzá egyenesen az ünneplésükre összegyűlt tömeg szeme láttára, akik annyira megdöbbentek, hogy közbe sem mertek lépni. A rendőröket azonban kihívták - írja a Bors a Mirrorra hivatkozva.

Stepan a lagzin annyit ivott, hogy a részeg lett, a féltékenység pedig teljesen elvette az eszét:

puszta kézzel támadt Oksanára, ütötte-rúgta a fejét és a testét, ahol érte, majd a holttestét egy közeli vízmosásba hajította.

A szibériai Prokudskoye rendőrsége által elfogott férfi azonnal beismerte bűnösségét, melynek elkövetésével Dolgikh visszaesővé is vált, hiszen nemrég szabadult a börtönből, ahová ugyancsak emberölés miatt került.

A nő ismerősei szerint a gyilkosnak ráadásul egyáltalán nem volt oka arra, hogy ilyen mértékű féltékenységi roham kapja el, Oksana ugyanis szívből szerette Stepant, és hitte, hogy jobb embert tud belőle faragni.