Hónapokig kukkolta a fiatal anyukát a perverz, pedofil szomszéd, a mellét, és a combjait fotózta

Vágólapra másolva!
A fiatal anyuka megtudta, hogy magányos szomszádja titokban fotózgatta őt, amíg a kertben napozott. Ezenkívül az is kiderült róla, hogy pedofil, ami valósággal sokkolta. Noha a szomszéd ideiglenesen elköltözött, az anyuka továbbra sem érzi biztonságban magát, ugyanis attól tart, hogy bármikor visszatérhet. Ezért elhatározta, hogy családjával együtt új lakás után néz - írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A kétgyerekes, Chesterben élő Kim Leary elmondta, hoggy a rendőrök átkutatták szomszédja, Craig Dunderdale lakását, és lefoglalták a laptopját, amin megdöbbentő dolgokat találtak.

A férfi 1.500 pornót tárolt a gépén, melyből több tucatnyi olyan volt, ami gyerekeket ábrázolt. Ezen kívül a 39 éves anyukáról is csinált képeket, miközben a kertben napozott fürdőruhában.

A fotókon durván ráközelített a nő melleire, combjaira és lábfejére.

Forrás: DailyStar

Dunderdale-t 10 hónap, másfél évre felfüggesztett börtönre ítélték,

emellett 30 napnyi rehabilitációs tevékenységre, és 150 óra közmunkára.

Négy hónapig este 9-től reggel 7-ig kijárási tilalmat írtak elő számára, amit a szülei házában kell töltenie, emellett 5 éven keresztül korlátozzák az internet-hozzáférését is. 10 évre felkerül a szexuális bűnelkövetők listájára, és 4.000 fontot kell fizetnie Kimnek jóvátételként.

Kimet azonban

annyira sokkolták szomszédja beteges tettei, hogy elhatározta, hogy családjával együtt elköltözik.

- mondta az ápolóként dolgozó Kim.

Szeretném, hogy mások is megtudják, mit tett. Talán az új szomszédjai még nem tudják, de jobb vigyázni vele. Nekem tönkretette az életemet. Rossz belegondolni, hogy ezt valaki mással is megtenné"

- tette hozzá.