Börtönbe került a 60 éves, Staffordshire-i Jay Steel, miután gyógymasszőrként hirdette magát az interneten, majd több női kuncsaftját is megerőszakolta a terápia során. Végül két nő ment rendőrségre. A rendőrök gyanúja szerint a férfinak több áldozata is lehet, ezért arra ösztönzik az esetleges további áldozatokat, hogy bátran tegyenek feljelentést - írja a DailyStar.

A két áldozat, akik feljelentést tettek, külön-külön, két év különbséggel vették igénybe a férfi által felkínált gyógykezelést, melynek során mindkettőjüket zaklatta és megerőszakolta.

Az első eset 2017 február 27-én történt, a london déli részén található Southwark nevű kerületben. Az áldozat azonnal jelentette az esetet a rendőrségen. Steelt március 1-én letartóztatták, de mivel tagadta a vádakat, és nem találtak ellene elegendő bizonyítékot, elengedték.

Forrás: Metropolitan Police / SWNS.COM

A második támadást 2019 márciusán követte el Dollis Hillben, London észak-nyugati részén. Az áldozat ez alkalommal is értesítette a rendőröket, ám Steel ismét mindent tagadott,és közölte, hogy semmi rosszat nem tett, csak a hirdetésekben leírt, professzionális masszázsszolgáltatást végezte.

Steel ellen tavaly áprilisban emeltek vádat. A croydoni bíróságon

öt rendbeli szexuális zaklatás miatt mondták ki bűnösnek. Augusztus 5-én, pénteken másfél év börtönre ítélték.

"Jay Steel egy szexuális ragadozó, aki masszőrnek álcázza magát, és visszaél a nők bizalmával, hogy kielégíthesse saját perverz vágyait. Minden tiszteletem az áldozatoké, akik voltak olyan bátrak, hogy feljelentették zaklatójukat, és remélem, némi megkönnyebbülést jelent számukra az a hír, hogy Steel börtönbe került. Elképzelhetőnek tartjuk, hogy Steelnek több áldozata is volt, ezért kérem őket, bátran tegyenek feljelentést ők is"

- mondta Victoria Gaunt rendőr az esettel kapcsolatban.