Elraboltak és megvertek egy horgosi négygyerekes anyukát Milánóban egy albán bűnszervezet tagjai. A nő még időben segítséget kért az interneten. Egy helyben élő, másik magyar nő mentette meg az életét. Neki köszönhetően az áldozat visszatérhetett a családjához a Vajdaságba - írja a Bors.

A bajba jutott asszony egy milánói magyaroknak fenntartott internetes csoportban kért segítséget.

A halálra rémült nő azt írta a posztban, hogy bezárták, bedrogozták és megerőszakolták,

amit sokan nem hittek el neki. Az egyik magyar nő viszont komolyan vette, és segített. A megmentő először egy bejegyzést tett közzé, melyben leírta, hogy a segítségért könyörgő asszonyt egy

albán drogdíler elrabolta és fogva tartotta.

A fiatal hölgy valóban emberrablás áldozata volt, egy albán kábítószer-kereskedő bedrogozta, bántalmazta, elvette a pénzét, és prostitúcióra akarta kényszeríteni. Esélye sem lett volna hazajutni, ha nem hiszem el az egészet, és nem reagálom le nagyon gyorsan – írta a másik nő, aki azt is hozzátette, hogy a családanya életveszélyben volt, többször fegyverrel fenyegették meg. Azt mondták neki, hogy lelövik.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A bejegyzést azóta törölték, az anyukáról pedig egyelőre nagyon keveset lehet tudni, de azt igen, hogy megmentőjének köszönhetően már biztonságban van a családja körében a vajdasági Horgoson. Segítőjének egy videóhívásban könnyek között mondott köszönetet.

Nem magamat akarom fényezni, de szerencsére ki tudtam szabadítani az emberrabló karmaiból, és segítségemmel már hazaért, ahol idős, beteg édesapja és négy gyermeke várta – közölte posztjában a megmentője.