23 száguldozó autós csapódott már ebbe a kaliforniai házba az elmúlt 50 évben - fotók

ház, Kalifornia, San Jose, Jackson Avenue, 23 száguldozó autós csapódott a házba az elmúlt 50 évben
Vágólapra másolva!
Az elmúlt 50 évben 23 alkalommal ütköztek már gyorshajtók egy San Jose-i otthonnak. Egy ilyen alkalommal a tulaj unokahúgát is elütötték.
Vágólapra másolva!

A ház tulajdonosa most cselekvésre szólítja fel a város vezetőit, miután az elmúlt 5 évtizedben több mint 20 alkalommal ütköztek autók az otthonának.

- monda Ray Minter.

A férfi 1960 óta él a házban, 1972 óta 23 ember csapódott autóval a birtokára. Ugyanis, mint elmondta, 1972-ben épült meg az I-680-as út, melynek egyik lehajtója az ő utcájába, a Jackson Avenue-ba vezet.

A sofőrök rosszul mérik fel a sebességüket, és így elvesztik uralmukat az autójuk felett, majd a háznak ütköznek. A biztosító már közel 30 ezer dollárt (közel 12 millió forint) fizetett neki, hogy acéloszlopokat helyezzen el az udvarán, ám balesetek továbbra is történnek - írja a Fox News.

– mondta Minter.

A közel kéttucatnyi balesetben azonban nemcsak a sofőrök sérültek meg, hanem Minter egy családtagja is.

– mesélte a férfi.

Minter kérése ellenére a városi vezetők szerint nincs lehetőség a lehajtó módosítására. Mint közölték, megpályáztak egy 40 millió dolláros biztonsági projektet, amit ha elnyernek, 2023-ban megkezdik az utca felújítását. Addig pedig arra kérték a sofőröket, hogy lassítsanak és tartsák be a szabályokat.