Az óceánban vesztette el féltett családi ékszerét, azt hitte sosem látja újra

Vágólapra másolva!
A 29 éves Francesca elvesztette a dédnagymamájától örökölt gyűrűjét az óceánban, miközben férjével focilabdát dobált. Miután a gyűrű lecsúszott az ujjáról, ő és a férje órákig keresték a vízben, sikertelenül. Később egy felhívást tett közzé a Facebook-oldalán - könyörögve mindenkinek, aki esetleg fémdetektorral megy a strandra, hogy próbálja megtalálni a számára pótolhatatlan ékszert.
Vágólapra másolva!

A massachusettsi Grovelandből származó nő a családi ereklyét az ujján viselte, miközben a férjével focilabdát dobált a New Hampshire állambeli Hampton North Beach-en - írja a Foxnews.

Teal elmondta, hogy miután a gyűrű lecsúszott az ujjáról, ő és a férje órákig keresték a vízben, de nem jártak sikerrel.

Később egy felhívástt tett közzé a Facebook-oldalán - könyörögve mindenkinek, aki esetleg fémdetektorral megy a strandra, hogy próbálja megkeresni a számára fontos ereklyét.

Kiderült, hogy egy férfi látta a közösségi médián közzétett segélykérését, aki búvárruhát és fejlámpát vett fel - és elindult a gyűrű keresésére.

Az első két nap keresése során nem talált semmit.

- mondta a férfi.

Végül felfedezte a gyűrűt az óceán alján, a homok alá temetve.

Küldött róla egy képet Tealnek, és azt írta egy üzenetben:

Ezután a férfi visszavitte a gyűrűt a pár otthonába. Teal férje féltérdre ereszkedett, hogy visszahelyezze a nő ujjára.

Teal elárulta Facebook oldalán, hogy ez egy dupla gyűrű, mivel két gyűrű összeforrasztottak és kifejezte végtelen háláját mindekinek aki segédkezett a keresésben.