Gyászol Kamilla és a brit királyi család

Kamilla hercegné
Kamilla cornwalli hercegné.
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett Charles Villiers, Kamilla cornwalli hercegné távoli unokatestvérére. A hír alighanem az egész királyi családot megrázta. A férfi öngyilkos lett egy londoni hotelszobában.
Vágólapra másolva!

Egy londoni hotelszobában találtak rá a múlt héten Kamilla cornwalli hercegné távoli unokatestvérére, Charles Villiers-re - írja a Bors.

Az 59 éves férfi öngyilkos lett.

Villierst a legtöbben onnan ismerhették, hogy igen hosszú ideje igyekezett elválni feleségétől, Emma Villiers-től, ám annak ellenére, hogy a pár még 2012-ben szakított, 2014-ben pedig be is adták a válókeresetet, nyolc év, öt bíróság és 20 bíró, valamint egy rendőrségi nyomozás sem volt elegendő, hogy pontot tegyenek az ügy végére.

Kamilla cornwalli hercegné Forrás: AFP/Eddie Mulholland

A válást nehezítette, hogy valójában még abban sem sikerült megegyezniük az érintetteknek, hogy a skót vagy az angol bíróság szava a döntő az ügyben.

A férfi nem sokkal korábban állítólag csődbe ment, barátai pedig a mentális egészségéért aggódtak.

Kamilla hercegné unokatestvérének múlt szerdán meg kellett volna jelennie egy klinikán, ám ehelyett egy kórházba jelentkezett be, ahol másnap öngyilkosságot követett el.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!