Állig felfegyverzett antifasiszták őrizték Texasban a gyermekbarát drag show-t - videó

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)
Vágólapra másolva!
Erősen felfegyverzett antifasiszta aktivisták őrködtek a texasi város egyik gyermekbarát drag show-jának otthont adó épület előtt. A rendezvény miatt összegyűlt tiltakozókat az önkéntes biztonsági őrök többször leköpték, illetve fenyegették. Az esetről videó is készült - írja V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Minden korosztály számára elérhető, gyerekbarát LMBTQ drag show-t tartottak a texasi Roanoke-ban.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült) The Post Millenial

Az eseményt "táncos zene és nevetés" jelszavakkal hirdették, ugyanakkor Taylor Hansen újságíró beszámolója szerint a "gyerekbarát rendezvény" vulgáris volt, a szereplők részlegesen meztelenek voltak, az esemény célja pedig egyértelműen a kiskorúak szexualizálása volt.

Az alábbi videót megtekintésre kattintva lehet megnézni az érzékeny tartalom miatt.

Az eseményről értesülve a Kelly Neidert által alapított Védjük meg a texasi gyerekeket (Protect Texas Kids) szervezet tiltakozást szervezett a helyszín előtt.

A tiltakozókat többek között leköpték a gyerekbarát drag brunchokat támogató aktivisták, továbba az ilyen jellegű rendezvények előnyeit ecsetelték nekik.

A tiltakozás hírére az Antifa is odahívta tagjait, hogy támogassák a drag rendezvényt. A The Post Millennial főszerkesztője, Andy Ngo szerint

Kris Cruz a Blaze TV-től arról számolt be, hogy AR-15-ös fegyverekkel felfegyverzett Antifa-militánsok testőrként működtek közre az eseményen, és a résztvevőket a járműveikhez kísérték.

Hozzátette, hogy az Antifa és a személyzet együtt dolgozott a résztvevők védelmének biztosításán.

Kruz arról is beszámolt, hogy az Antifa fegyveresek stratégiai pontokon helyezkedtek el a gyerekbarát drag-show alatt, többek között egy parkolóház 3. emeletére küldtek mesterlövészeket.

A beszámolók szerint a csoport felfegyverzett tagjai közvetlenül Neidert és a Védjük meg a texasi gyerekeket (Protect Texas Kids) csoport tagjait vették célba. Az antifasiszták több bejegyzésben is bírálták Neidertet, amiért együttműködik Ngóval, Alex Stein komikussal és aktivistával és egy sereg más, állításuk szerint fasiszta influencerrel.

Egy drag queen szívárványos zászlóval. Forrás: Origo

Sara Gonzalez, a Blaze TV egyik híműsorának házigazdája szerint több mint 20 gyerek és tanár is részt vett a rendezvényen. Hozzátette, az eseményen biztonsági aggályok is voltak. "A személyzet elismerte, hogy megszegték a tűzvédelmi szabályokat és túl sok embert engedtek be az épületbe".

Gonzalez hozzátette, hogy a rendőrséget is értesítették a fennálló problémák miatt, de nem reagáltak