Orbán Viktor gratulált az új brit miniszterelnöknek

Orbán Viktor miniszterelnök, Brüsszel,
Brüsszel, 2022. június 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök az EU kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napján 2022. június 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Levélben fejezte ki gratulációját Orbán Viktor miniszterelnök Liz Truss új brit kormányfőnek kedden - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Vágólapra másolva!

Magyarország és az Egyesült Királyság kapcsolata hagyományosan szilárd alapokon áll, és kölcsönös tisztelet, közös érdekek és célok jellemzik - írta Orbán Viktor.

Levélben gratulált az új brit kormányfőnek, Liz Trussnak Orbán Viktor Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Kiemelte: a jelenlegi kihívások miatt minden eddiginél fontosabbak a nemzetközi partnerségek, ezért a magyar kormány elkötelezett az Egyesült Királysággal történő együttműködés további erősítése mellett. Magyarország hűséges szövetségese marad az Egyesült Királyságnak - szögezte le a miniszterelnök.