Tűz ütött ki kedden este egy vietnámi karaokebárban, amiről az Origo is beszámolt. A szerencsétlenségnek egyre több áldozata van, jelenleg 32 ember haláláról tudnak.

Az állami média jelentése szerint 32-re emelkedett a dél-vietnami karaokebárban keletkezett tűz halálos áldozatainak száma.Az épület egyes részei több mint egy nappal később is megközelíthetetlenek, nem lehet bejutni egy karaoke terembe és egy raktárhelyiségbe se.

A tűzvész Binh Duong tartományban, Ho Si Minh-város közelében, egy ipartelepen történt. A tüzet siekrült gyorsan megfékezni, de másnap ismét lángra lobbant - írja az NBC News.
Sokan füstmérgezést kaptak, míg mások végtagtörést szenvedtek, miután kiugráltak az emeletről, hogy megpróbáljanak elmenekülni a tűz elől.A tűzoltók létrák segítségével tudtak kimenteni néhány embert.

Nguyen Xuan Phuc elnök részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak és arra kérte a kormány tisztviselőit, hogy támogassák a hozzátartozókat és találják meg mielőbb a tűz okát. Előzetes megállapítás szerint elektromos rövidzárlat okozta a tüzet, ami a második vagy harmadik emeleten keletkezett.