Kiszivárgott II. Erzsébet királynő végrendelete: nem mindenki örül majd

Erzsébet kirélyné, Erzsébet királynő, II. Erzsébet, királyné, divat, színes, kalap, öltözet, öltözék, kiegészítő
Britain's Queen Elizabeth II waves as she arrives at the Mildmay HIV Centre on the first day of their state visit to Uganda 22 November 2007, in Kampala. Britain's Queen Elizabeth II is in Uganda to attend a Commonwealth summit, which starts in earnest on Friday, on her first visit to the East African country in more than half a century. AFP PHOTO/POOL/JON HRUSA (Photo by POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
A nemrég meghalt II. Erzsébet királynő végrendelete kiszivároghatott, e szerint egyik fia nem részesül majd a királyi örökségből - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A lepecsételt és szigorúan őrzött végrendeletet elzárva és bizalmasan kezelték, azonban a svájci Schweizer Illustrierte információi szerint most mégis kiszivárogtak II. Erzsébet királynő hagyatékának részletei.

A legnagyobb örökség természetesen legidősebb fiára, az új brit uralkodóra, III. Károly királyra száll,

akinek nejével, Kamilla királynéval együtt a Clarence házból be kell költöznie a Buckingham-palotába.

Gazdagon örökölt Vilmos és Katalin, valamint Hary és Meghan is.

A 2014-es fotón a király család tagjai a sandringhami templomba sétálnak karácsony napján Forrás: NurPhoto via AFP/Malcolm Clarke/Photoshot/NurPhoto/Malcolm Clarke

Katalin hercegnő örökli majd a néhai királynő ékszereinek nagy részét, amelyek több százmillió fontot érnek.

Harry herceg és Meghan Markle örökölné a Frogmore Cottage birtokot, amelyben már korábban is laktak. Vilmos herceg és családja pedig megkaphatja a windsori kastélyt, ami ugyanazon a birtokon van, ahol jelenleg is élnek Adelaide Cottage-ban.

II. Erzsébet királynő másodszülött fiára, Andrásra, azonban nem hagyott semmit.

A lejáratott hercegnek idén januárban minden katonai és pártfogói címéről le kellett mondania kiskorúak bántalmazásának gyanúja miatt. A Bunt bennfentese szerint vélhetően ezért nem kap majd semmit az örökségből.